Select Page

OVER BOOZEBROTHERS

de-booze-brothers

De Booze Brothers bestaan uit de gebroeders Arjan en Lucas. Samen zijn wij de hele dag bezig om de perfect box voor je samen te stellen. 

Onze samenwerking is in maart 2018 begonnen toen we op ons werk in hetzelfde team terecht kwamen. Voor onze baan moeten we veel reizen en bezoeken we vele nieuwe plekken in het binnen- en buitenland. Tijdens onze reizen beginnen de avonturen in de avonduren wanneer we struinen langs brouwerijen, cafés en restaurants. Hier komen we vaak in aanraking met bijzondere dranken en de verhalen erachter uit eerste hand van barmannen, brouwers en gepassioneerde distilleerders. Wij willen deze mooie en unieke verhalen en dranken niet voor onszelf houden en zodoende geven we je via Booze Brothers de mogelijkheid om met ons mee op reis te gaan.

Met een maandelijks of driemaandelijks abonnement geven we je de mogelijkheid om steeds een nieuwe drank te ontdekken. Ons assortiment van dranken is zeer breed en je weet nooit wat je kunt verwachten. Wel passen we de dranken aan aan het seizoen en de tijd van het jaar en kun je in de winter misschien wel een lekkere moonshine-whiskey verwachten en in de zomer een heerlijk frisse limoncello. Bij elke unieke drank ontvang je een ‘kaart’ met het verhaal over de producent, de regio, een smaakomschrijving en tips omtrent deze unieke drank. Zo gaat de drank meer voor je leven en krijgt het een verhaal.

We zoeken continue de naar de meest spannende en lekkere dranken. Alleen de lekkerste en meest originele dranken komen zo in de Booze Brothers box. Onze voorkeur gaat uit naar unieke dranken die worden geproduceerd door unieke mensen. We willen ook graag dat jij je openstelt voor smaken die je niet kent en dranken die je niet eerder hebt geproefd. Ons motto is niet voor niets ‘Drink outside the box’.

Arjan Beeuwkes

“Naast dat ik een drankliefhebber ben, hou ik ontzettend veel van mooie, authentieke verhalen. Ik heb veel gereisd en ben altijd op zoek naar de verhalen achter de gezichten van mensen die ik ontmoet. Een bijzondere drank is als een gezicht: het kan er prachtig uitzien maar dat is slechts oppervlakte. Wat zit er achter? Hoe is het tot stand gekomen? Wat zegt de totstandkoming bijvoorbeeld over de tijd waarin men toen leefde en proef of zie je dit terug? Een goede fles sterke drank wordt pas echt verrukkelijk als je weet wat het verhaal erachter is en als het is gedistilleerd door mensen met liefde voor hun product.

arjan-beeuwkes
Lucas Vroemen

Lucas Vroemen

“Ik ben geboren en getogen in het bourgondische Maastricht en ben waarschijnlijk net zoals Obelix vroeger in een vat wijn gevallen. Ik heb het geluk gehad dat mijn ouders van huis uit hebben meegegeven dat eten en drinken het belangrijkste is in het leven. Overal waar ik kom ben ik op zoek naar lokale specialiteiten en dranken. Wat voor mij een drank uniek maakt is niet alleen de smaak, maar ook de presentatie. Wat ik hiermee bedoel zullen jullie snel genoeg ontdekken”.

Pin It on Pinterest